30 octubre | Xerrada Joan Anton Català

30 octubre | Xerrada Joan Anton Català

El dia 30 organitzem una xerrada a càrrec de Joan Anton Català, divulgador científic amb un Màster en Astronomia i Astrofísica, i especialista en química quàntica.

Xerrada Joan Anton Català 

Autor de diversos llibres sobre l’espai, la vida i l’observació del cel, Català destaca per la seva capacitat d’integrar l’astronomia amb el món empresarial a través d’una metodologia innovadora.

Entre les seves obres més destacades hi trobem "Geopolítica de l’espai" (2023), "Una breu i atzarosa història de la vida" (2021), "100 històries de l’aventura espacial" (2020) i "Guia d’observació del cel per a nois i noies" (2019). A més, és col·laborador habitual de diversos mitjans de comunicació.

Col·labora amb diferents mitjans de comunicació, com ara Catalunya Ràdio, TV3, La Ser, Ràdio Estel, La Vanguardia i Sàpiens.

És pioner en la combinació del món de l'empresa amb l'astronomia, a través de la metodologia innovadora "A space to grow".

Després de la xerrada, podrem gaudir d’una copa de cava mentre Joan Anton Català ens parla del seu nou llibre i comparteix les seves últimes reflexions, oferint-nos una oportunitat única per endinsar-nos en la seva visió fascinant del cosmos i la ciència. 

Detalls de l'esdeveniment:

  • Data i hora: 30 d'octubre a les 19:00 h
  • Lloc: Hotel Guitart Grand Passage, Muntaner 212,  Barcelona
  • Preu:  Gratuït

Inscripció:

Per assistir-hi, és imprescindible formalitzar la inscripció abans del 29 d'octubre

Caldrà omplir un formulari per a cada assistent i, si escau, indicar la condició de soci.

L'activitat  és gratuïta per tothom

Inscriu-te mitjançant aquest formulari: