30 Abril | Present i futur del Turisme a Catalunya

30 Abril | Present i futur del Turisme a Catalunya

El turisme és un dels principals motors econòmics del país i un aspecte clau en la definició de la Catalunya del present i del futur

El turisme és un dels principals motors econòmics del país i un aspecte clau en la definició de la Catalunya del present i del futur. Des del CETT, fa 50 anys que treballem en la promoció d’un model de turisme responsable, que involucri tots els actors que componen l'activitat turística: les administracions, els empresaris de grans grups i de negocis locals, els treballadors, les associacions de veïns i qualsevol representant de la societat civil, a més dels turistes i dels residents. 

Ara, amb la vista posada en les eleccions a Catalunya del 12 de maig, volem compartir punts de vista i analitzar i reflexionar sobre el futur del turisme a Catalunya. 

És, amb aquest propòsit, que el CETT organitza una nova jornada de cicle Observatori CETT  en format de debat amb la participació de les forces polítiques que actualment tenen representació en el Parlament de Catalunya: