150 professionals més destacats del sector turístic espanyol

150 professionals més destacats del sector turístic espanyol

Aquesta setmana, s'ha revelat el tan esperat rànquing dels 150 professionals més destacats del sector turístic espanyol, una iniciativa anual de la consultora Sergestur.

Aquesta selecció no només destaca les notables aportacions d'aquests experts, sinó que també posa de manifest la seva dedicació i passió que han contribuït al desenvolupament continu de la indústria del turisme a casa nostra.

La llista, composta per directors d'hotel, empresaris, periodistes, comunicadors i directius, serveix com a testimoni de les trajectòries excepcionals d'aquests professionals, que no només són fonts d'inspiració, sinó també pilars fonamentals que impulsen l'excel·lència i l'èxit del nostre sector turístic. Les seves contribucions han estat vitals per al prestigi i reconeixement internacional de la indústria turística espanyola.

Els criteris de selecció establerts per Sergestur són rigurosos i es basen principalment en el coneixement, els conceptes, l'experiència, la comunicació, el grau d'acceptació social i professional dins de la comunitat turística del país. A més, es valora positivament la notorietat derivada de la innovació en processos i tecnologia, el desenvolupament de noves gestions, la pràctica ètica i la responsabilitat social i personal. La reputació excepcional en el sector també és un factor clau per ser part d'aquest elenc exclusiu.

Amb aquest rànquing, Sergestur reconeix no només els èxits individuals d'aquests professionals, sinó també el seu paper essencial en la consolidació de l'indústria turística espanyola com a líder mundial. El seu compromís i dedicació continus han contribuït a mantenir Espanya com a destí turístic d'excel·lència, marcant una pauta per a la resta del món.

 

Desinformació, fenòmens meteorològics extrems, polarització de la societat, ciberdelinqüents, conflictes armats entre països, col·lapse d'ecosistemes, manca de recursos naturals, inflació...

Llegeix la noticia complerta a HOSTELTUR