8/9 Nov | CLIHR

8/9 Nov | CLIHR

III Congreso Latinoamericano de Investigación en Hotelería y Restauración que tindrà lloc els propers dies 8 i 9 de novembre de 2023

 III Congreso Latinoamericano de Investigación en Hotelería y Restauración que tindrà lloc els propers dies 8 i 9 de novembre de 2023.

El congrés es durà a terme en Castellà i de manera online i és totalment gratuït.

 


Volem reunir acadèmics, estudiants i professionals interessats en la investigació en hoteleria i restauració per debatre sobre l'escenari actual i futur, compartir els seus avenços i reflexions i aportar coneixement acadèmic que ajudi la indústria a ser més competitiva i sostenible.

 

Inscriu-t'hi!

 

UN PROGRAMA DE PRIMER NIVELL

 

Aquesta tercera edició comptarà amb la participació de la Dra. Sara Dolnicar (The Queensland University) i del Dr. Juan Luis Nicolau (Virgínia Tech) com a ponents acadèmics principals.

 

Dra. Sara Dolnicar (The Queensland University) 

Dr. Juan Luis Nicolau (Virginia Tech) 

 

Així mateix, tindrem l'oportunitat de conèixer l'estat de la indústria hotelera de la mà de la Sra. Patricia Boo (STR), i gaudir d'una taula rodona sobre digitalització en el camp de l'allotjament i la restauració.

Els participants de la taula rodona seran el Dr. Edu Williams (The Wise Dreams), Cinta Massó (Hotelverse) i Ainhoa Soria Ocariz (The Fork), i serà moderada pel Dr. Enric López C. (CETT Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy).

 

Consulta tot el programa