2 Nov | Turisme Sostenible

2 Nov | Turisme Sostenible

ACAVE .Circulares 289/2023 Seminari de formació Turisme Sostenible: ODS i Gènere Dijous 2 de novembre Seu d’ACAVE (Barcelona) de 9.30 a 11.30 h.

Circulares 289/2023 Seminari de formació Turisme Sostenible: ODS i Gènere Dijous 2 de novembre Seu d’ACAVE (Barcelona) de 9.30 a 11.30 h.

 

SEMINARI sobre TURISME SOSTENIBLE: ODS i GÈNERE

Un nou paradigma per afrontar els reptes globals actuals

 

Organitza Aethnic, amb la col·laboració d’ACAVE i amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD)

Aethnic és una associació de Turisme Sostenible sense ànim de lucre (www.aethnic.org) amb la missió de promoure un turisme responsable i sostenible com a eina per millorar la qualitat de vida de les persones, el desenvolupament de l'economia social i solidària i el respecte cap al medi ambient.

Entenem que cal iniciar un canvi de paradigma en el model turístic tradicional per assegurar que aquest estigui compromès amb la cultura i les identitats locals, la justícia global i el medi ambient. Creiem que el turisme ha de contribuir al desenvolupament sostenible de les destinacions generant millors condicions de vida per a les poblacions locals, assegurant la bona convivència entre residents i visitants, i promovent una transició socioecològica justa.

L’objectiu del Seminari es proveir al sector professional i directiu del turisme amb informació actualitzada per afrontar els nous reptes i dissenyar viatges als països del sud d’acord amb els principis de Turisme Responsable i Sostenible (TRS), els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i amb perspectiva de gènere.

Us convidem al Seminari de formació Turisme Sostenible: ODS i Gènere

el proper dijous 2 de novembre Seu d’ACAVE (Barcelona) de 9.30 a 11.30 h.

Confiem que el programa sigui del vostre interès. Podeu realitzar la vostra inscripció aquí

Us portem les expertes:

Sra. Elvira Jiménez (Consultora en Turisme, economia circular i sostenibilitat. NESSEA), a les 9.45 h presentarà la ponència “Una proposta pragmàtica dels ODS en el turisme”, i la

Sra. Núria Abellán (Investigadora CETT-UB), a les 10.45h ens parlarà de “L’aplicació de l’enfocament de gènere en el sector de les agències de viatges”

Tancarem el seminari amb un cafè de networking a partir de les 11.15h.