Manifest per una economia

Manifest per una economia

L'ACPT es suma al compromís del Manifest per a una Economia amb un Propòsit, reforçant el seu compromís amb la indústria turística i la sostenibilitat. Com a professionals del turisme, estem decidits a fer la nostra part per construir un futur més sostenible i responsable per a Catalunya.

És un moment d'orgull i compromís per a la nostra associació anunciar que l’ACPT s'ha unit al creixent grup d'organitzacions compromeses amb un futur més sostenible i responsable mitjançant la adhesió al "Manifest d'una economia amb propòsit" que es va presentar el passat 27 de juny. Aquesta decisió reforça el nostre compromís amb la indústria turística i la nostra determinació a contribuir a un impacte positiu en la societat.


La indústria del turisme és un dels pilars de l'economia catalana i una part vital de la nostra cultura i identitat. Com a professionals del turisme, tenim una oportunitat única de ser partícips en la creació d'un futur més brillant per a tots. La nostra adhesió a aquest manifest representa el nostre compromís en la definició d'un propòsit clar i en l'acció per aconseguir-lo.


Des de la ACPT, creiem en la importància de treballar colze a colze amb altres organitzacions i actors clau per assolir els objectius comuns d'una economia amb propòsit. Volem assegurar-nos que el turisme a Catalunya no només sigui una font de creixement econòmic, sinó també un motor de canvi positiu per a la nostra societat. Això inclou la protecció del nostre patrimoni natural i cultural, el suport a les comunitats locals i la promoció de pràctiques empresarials ètiques.
Animem a totes les empreses del sector i subsectors del turisme a unir-se al Manifest d'una economia amb propòsit i a tramar junts plans d'acció per lograr l'objectiu comú.


La ACPT està decidida a fer la seva part per construir un futur més sostenible i responsable per a Catalunya i per a tots els qui ens visiten. Junts, podem fer la diferència i crear un impacte positiu que perduri per a les generacions futures.