Notícies Octubre 2023

Notícies importants per als nostres socis i sòcies enviades a la newsletter del mes d'octubre del 2023.

ASSOCIACIÓ CATALANA DE PROFESSIONALS DEL TURISME


Octubre 2023

foto

Estrenem el logotip i la nova web  a partir d'aquest mes d'octubre.


Tal com vam anunciar en la passada assemblea general, en els pròxims dies posarem en marxa la nova web. Caldrà esperar encara alguns dies per activar l'espai del soci. El canvi de disseny del logotip serà efectiu a partir del dia 1.

 

foto

Darreres places! - XXIII FÒRUM ACAVe - 03.10.2023 -  Sant Pau Recinte Modernista.


Gaudeix del descompte especial que tenim els socis de l' ACPT, Els Fòrums de l'ACAVe són un èxit i un referent en el sector pels temes tractats, el nivell dels ponents i la gran participació i interès que desperten en el sector turístic. 

 
foto

L’ACPT s'adhereix al Manifest d'una Economia amb Propòsit.


L’ACPT es suma al compromís del Manifest per a una Economia amb un Propòsit, reforçant el seu compromís amb la indústria turística i la sostenibilitat. Com a professionals del turisme, estem decidits a fer la nostra part per construir un futur més sostenible i responsable per a Catalunya.
 

 
foto

Darerra junta directiva coincidint amb la setmana dels ODS.


L'ACPT, va celebrar aquest passat dimecres 27 de setembre la nostra junta mensual, coincidint amb la Setmana dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en el seu any 8, una iniciativa global que busca conscienciar sobre la importància de l'Agenda 2030 i la seva implementació.
 

foto

TIS Tourism Innovation Summit - Sevilla del 12 al 15 Octubre.


Un any més el mes d'octubre es celebra a Sevila el TIS, recordeu de que el ACPT es membre col.laborador i com a socis gaudiu de passis especial GOLD i SILVER, si esteu interessats contacteu amb nosaltres per rebre el codi especial.

 



 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -