Gala de Premis. Respon.cat

Gala de Premis. Respon.cat

El passat dimecres 14 de gener, Catalunya va viure un moment excepcional amb la celebració dels Premis Respon.cat, una destacada iniciativa que reconeixia l'excel·lència en Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

En aquesta edició, Respon.cat va commemorar el seu 10è aniversari, consolidant una dècada dedicada a impulsar pràctiques empresarials amb impacte positiu en la societat i l'entorn. Amb el 2024 anunciat com un any especial per a Respon.cat, la Gala dels Premis Respon.cat va marcar l'inici d'una sèrie d'activitats dissenyades per convertir cada moment en una experiència única i memorable.

En un context on la Responsabilitat Social evolucionava cap al triple impacte i la recerca de propòsit, la gala es presentava com un espai privilegiat de trobada, reflexió i reconeixement per a totes aquelles entitats que havien adoptat un model empresarial que transcendia el simple benefici econòmic. En aquest sentit, com a membres de l'Associació Catalana de Professionals del Turisme (ACPT), vam tenir el privilegi de participar activament en aquest acte, col·laborant com a pont de conexió entre els subsectors del turisme i la Responsabilitat Social Empresarial. La nostra presència destaca l'engagement i la contribució activa de l'ACPT en la promoció d'iniciatives sostenibles dins del sector turístic.

Més informació