Qui som

L´Associació Catalana de Professionals del Turisme es una entitat en ple creixement, que vol esdevenir una plataforma de doble interès per els professionals del sector turístic de Catalunya.

Fent de receptor d´idees de creixement per al nostre sector i, alhora, d´element transmissor d´aquestes inquietuds envers les institucions i empreses turístiques del país, i en segon lloc, servir d´unió entre els propis associats per tal d´incrementar les possibilitats i capacitat de negoci entre ells. El nostre lema és FEM XARXA !, i aixó resumeix tota la nostra filosofia.

 

L’Associació Catalana de Professionals del Turisme (ACPT) vol orientar-se a una professionalització en la consecució de la seva visió respectant els seus valors i principis fundacionals.

Qui som:  Una agrupació catalana de persones relacionades amb activitats turístiques per al foment del desenvolupament professional dels seus membre, a partir de la generació de sinèrgies i noves oportunitats de negoci.

El nostre objectiu: Ser referents a Catalunya com a xarxa professional transversal del sector turístic.

Els nostres valors: La transversalitat dels seus membres com a forma d’inclusió social i professional no elitista a partir d’una concepció amplia de les activitats relacionades amb el turisme, així com una part essencial per a la generació de sinergies al sector.