Catalunya Regió de Mercats

Els Mercats Municipals de Barcelona i l’ACPT donen suport a la designació de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016.

L’acte, organitzat per l’Associació Catalana de Professionals del Turisme, l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB)  i l’Associació de Venedors del Mercat del Ninot, compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme.

Dimecres, 27 d’abril, a les 11,30 hores, tindrà lloc al Mercat del Ninot (carrer Mallorca, 133-157) un acte de suport al CREG 2016, al final del qual s’oferirà als convidats una tapa elaborada pel cuiner Jordi Herrera, del restaurant Manairó,  i altres tapes elaborades a les parades amb degustació del mercat. 

L’acte comptarà amb la presència del director general de l’Agència Catalana de Turisme, el Sr. Xavier Espasa,  del gerent de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB), el Sr. Jordi Torrades; del director de Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr.  Joan Torrella i del president de l’Associació de Comerciants del Mercat del Ninot, el Sr. Eduard Escofet

L’objectiu de l’acte és mostrar perquè el producte local és un exponent singular del territori i esdevé la base d’una cuina que aporta un accent particular a la nostra  cultura. El xef Jordi Herrera,  ens acompanyarà pel mercat per interpretar aquesta cuina i cuinarà una tapa exclusiva amb la firma “Jordi Herrera”. 

Els assistents podran voltar pel nou Mercat del Ninot, descobrir l’alta qualitat dels productes de mercat i degustar altres tapes preparades també pels diversos cuiners del mercat. 

Les activitats previstes a l’acte són:

 

Trobada al vestíbul del Mercat del Ninot, entrada per el carrer Mallorca

La cuina de mercat amb el xef Jordi Herrera. 

Show-cooking i degustació a la cuina de la Medusa del Ninot

Passejada per el mercat amb degustació de tapes a altres parades.

 

 

Data: Dimecres, 27 d’abril de 2016

Hora: 11,30 hores

Lloc: Mercat del Ninot (carrer Mallorca, 133-157)

 

 

Aquesta activitat es gratuïta, si hi voleu assistir cal omplir aquest formulari.