EL NOU MUSEU DE CERA DE BARCELONA

 
A mitjans de desembre vam tenir l'oportunitat de fer una visita especial al nou Museu de Cera de Barcelona.

L'experiència em va despertar, 3 idees que voldria compartir amb valtres
 


1).- " Qui el va veure i qui el veu"
 
Havia fet alguns esdeveniments i Jornades amb l´antic Museu i ben us prometo que feia inclús olorde antiquat, que no a història i cultura. Ara, en canvi, és una sort pels sentits, poder apreciar a pocscentímetres unes figures de tal perfecció que sembla que puguin sortir caminat en qualsevol moment. Les noves  figures hanestat fetes en Mèxic, Xina i Anglaterra. Crec que han sabutrelacionar, història, descripcions i un ambient proper amb el visitantque deu ser molt difícil d´aconseguir.
Ideal per anar amb amics o enfamília, però especialment sense presses. Penseu que estareu com a mínim 1 hora per gaudir a fons i amb lapossibilitat de fer tota classe de fotografies.

2).- La valentia de reobrir en aquests moments que vivim , un Museu d´aquestes característiques

No podem deixar de mostrar la nostra admiració al Soci de l´ACPT – Àngel Díaz , per la sevavalentia i determinació d'oferir aquests nou producte turístic a la ciutat. Quan molts empresaris han de pararactivitats, és un miracle que altres es decideixin a fer aquestes propostes.

Teniu més informació del projecte en aquesta notícia de La Vanguardia.


3).- El Bosc de les Fades

I per últim , no podem deixar de gaudir abans o després de la visita o en horari nocturn de l'ambient relaxat, íntim i confident del Bosc de les Fades. Tot un clàssic , tot just al davant del Museu. Si voleu tranquil·litat,diàleg i sorpreses , aquest és el lloc apropiat.


Salutacions i esperem que l´any 2021 ens sorprengui positivament
  

 Jaume León Andrés
Membre Junta de l´Associació Catalana de Professionals del Turisme